Nicole Fischer

In maart 1970 onder het sterrenbeeld VISSEN in het mooie Limburg geboren. De karaktereigenschappen van dit waterteken kreeg ik van nature al mee zoals:

  • Gevoelig.
  • Fantasierijk.
  • Aardig.
  • Onzelfzuchtig.
  • Sympathiek.
  • Intuïtief.
  • Idealistisch.
  • Hoog invoelend vermogen.

In mijn coaching vertaal ik deze eigenschappen door écht verbinding te maken met mijn coachees, de aanpak in te zetten die aansluit bij de behoefte en door goed af te stemmen op het gevoelsleven van de persoon.

In mijn trainingen ben ik praktisch, faciliterend of confronterend naargelang de situatie vraagt.

“Vis in het water” is opgericht vanuit de overtuiging dat ik met mijn talent, vaardigheden en kennis het onderscheid wil en kan maken voor mensen die zich even ‘uit het water’ voelen of in een periode van hun leven zijn waar de stroming hen tegen zit.

Decennia lange ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven hebben mijn rugzak met coachingstools en trainingsmodellen toereikend gevuld. Zie ook ‘coaching‘.

Ik zie het als een voorrecht ook jou te mogen begeleiden in jouw ontwikkeling zodat jij je weer als een Vis in het water voelt.